Create a Joomla website with Joomla Templates. These Joomla Themes are reviewed and tested for optimal performance. High Quality, Premium Joomla Templates for Your Site

Tehnologii schiuri

Tehnologii schiuri

 

 

 Air Power

Schiurile cu tehnologia Air Power au o densitate mai redusa. Acest lucru face ca schiul sa fie foarte usor,usor de manevrat si in acelas timp extrem de energic.

 

 

 Sandwich Construction

Constructia de tip Sandwich este o constructie care se intalneste la gama race si high performance. La Schiurile cu aceasta tehnologie miezul de lemn este invelit in mai multe straturi care inseamana folie de Titanium si carbon si textura schiului ( suprafata schiului).

 

 

Sandwich Sidewall Construction

Schiurile cu aceasta tehnologie au pereti laterali (marginile schiului) conceputi sa ofere schiorului o mai mare stabilitate si durabilitate, iar schiorul simte ca are un schi sigur si puternic in acelas timp.

 

Sidewall Construction

 Schiurile cu aceasta tehnologie au pereti laterali (marginea schiului) care confera stabilitate si durabilitate. 

 

 Full Carbon Jacket

Carbonul este un material de primă clasă si de ultima generatie:

ultra-ușor, extrem de puternic și foarte valoros. Acum  Fischer foloseste

carbonul pentru prima dată în producția de schi ca pe o “Intaritura de sprijin”

– un șasiu de schi. Fibrele carbonului îmbraca miezul schiului ca o jacheta, asigurând rigiditatea la torsiune optimă și stabilitate.

 Hole Ski Technology

Schiurile cu aceasta tehnologie  au o greutate mai redusa. Si sunt din gama schiurilor Race si World Cup. Spatele (coada schiului ) se comporta mult mai bine la viteza mare atunci cand schiul tinde sa oscileze, iar controlul pe care schiorul il va avea va fi mult imbunatatit la ocolirii.

 

 

Air Carbon TI 0.8

La schiurile Fischer miezul de lemn este invelit intr-o folie dubla de titan care este intarita si cu air carbon. Marginile schiului sunt perfecte si au aderenta mare astfel schiatul va fi mai lin.

 

Air Carbon

La schiurile cu tehnologia Air Carbon specialisti Fischer au creat schiul ultra usor.

Schiul este foarte rezistent iar in acelas timp Controlul si performanta sunt mult inbunatatite. Acest lucru se datoreaza si il simtim imediat datorita carbonului care este folosit si in industria aero-spatiala.

 

 Carbon Tech

Inseamna o retea de fibre de carbon care ofera schiului o rezistenta excepetionala la torsiune.

 

 Fiber Tech

Inseamana o retea din fibra de sticla care permite schiului sa nu se indoaie. Schiorul va avea un control exceptional la ocolirii.

 

 

Carbon-Stringers

Inseamna o retea de fibre de carbon care ofera schiului o rezistenta la torsiune.Fibrele de carbon din miezul de lemn al schiului asigura o greutate ideala pastrand un balans  perfect iar schiul este foarte rezistent la torsiune prin greutate.

 

Air Tec

In interiorul schiului miezul de lemn are niste canale de aer care face schiul sa fie mai usor cu 25%. Aceasta tehnologie oferea schiului o stabilitate remarcabila si o performanta de nivel inalt.

 

 Air Tec Ti

Cu tehnologia Air tec + titan Schiul devine usor si puternic iar acelas timp ofera o performanta optima si greutate redusa.

 

Dual Radius System

Schiurile cu aceasta tehnologie au 2 radiusuri unul la varf si unu la coada schiului.  Schiurile care beneficeaza de acesta tehnologie ajuta schiorul sa faca ocolirile mai usor fie ele scurte sau lungi.

 

 

 All Mountain Rocker

Contactul cu zapadase se face pe o suprafata mai mare si astfel ocolirea va fi mai usoara. Sunt Cinci tipuri de Rocker :

All Mountain ROCKER, Freeski ROCKER, Tour ROCKER, On Piste Rocker, Hybrid Rocker.

Aeroshape

Schiurile Fischer cu aceasta tehnologie au o forma si un aspect special ceea ce le ofera o rezistenta mare la torsiuni si o stabilitate sporita.

 

 

 Race Booster

Aceasta placa pentru legatura a fost creata pentru schiurile Race si World Cup. Placa nu mai este asa rigida devenind mult mai flexibila. Beneficiile pe care schiorul le are cu aceasta placa sunt: mijlocul schiului este mult mai flexibil , intoarceri scurte si rapide si concentratie maxima de putere de la clapari la schi.

 

 

RACETRACK

 Tehnologie intalnita doar la schiurile de race cu urmatoarele avantaje: un contact perfect cu zapada,iar puterea exercitata de catre schior este transferata de la clapari pe directia schiului.

 

 

 

 Powertrack

Este placa pentru legaturi cu greutatea ceea mai redusa. Legatura se monteaza rapid si se regleaza usor pe placa.

 

 

Poplar Wood Core + Air Channel

Miezul schiului cu acesta tehnologie este facut din lemn de plop. Schiurile au o greutate redusa datorita canalelor de aer din interiorul schiului.

 

 

 

 

 

 Womentrack

Este placa pentru legatura de femei care se gaseste pe schiurile de femei Fischer. Are un aspect mai femin este mai ingusta si mai usora iar claparii se potrivesc pana la marimea 330mm nu pana la 360mm.

 Women BMP

 Este placa destinata schiurilor de femei. Montarea legaturii pe aceasta placa se face mai in fata pe schi ajutand femeile sa ocoleasca mult mai usor si in acelas timp sa isi conserve o parte din energie pe partie.

 

 

 

 

World Cup Tuning

Schiul are un service si un finisaj pentru Cupa Mondiala extrem de precis. Schiurile cu World Cup tuning au canturile perfecte ascutite gata pentru competitie

 

Race Plate Jr.

Fischer a creat o placa pentru schiurile de juniori  care seamana foarte mult cu placa World Cup pentru schiurile de adulti.